Mint Solutions wint “Startup van het Jaar” award

Mint Solutions, de ontwikkelaar van de MedEye, heeft het IJslandse gedeelte van de Nordic startup awards gewonnen. Mint Solutions kreeg de award omdat zij met de MedEye de grootste ontwikkeling lieten zien het afgelopen jaar.

De Nordic Startup Awards is een serie van evenementen in de Scandinavische landen om startup ecosystemen, gebaseerd in de Scandinavische regio, te erkennen en te belonen.

Het van oorsprong IJslandse Mint Solutions bouwt tools waarmee verpleegkundigen en apothekers uitzonderlijke zorg aan patiënten kunnen verlenen. Gauti Reynisson, medeoprichter en CEO van Mint Solutions: ‘De MedEye garandeert dat patiënten de juiste medicatie op het juiste moment krijgen, verbetert de veiligheid, redt levens en vermindert wereldwijd de kosten van medicatiefouten. We zijn trots op deze erkenning en het stimuleert ons om het komende jaar nog meer ontwikkelingen te laten zien.’ Het hoofdkantoor van Mint Solutions is gevestigd in Amsterdam.

Permalink