Antonius Ziekenhuis Sneek stap dichter bij foutloze medicatietoediening

Het Antonius Ziekenhuis in Sneek heeft ziekenhuisbreed gekozen voor de MedEye-oplossing. Hiermee kiest het ziekenhuis voor het optimaliseren van de medicatieveiligheid. Het Antonius was het eerste ziekenhuis in Nederland dat op een klinische afdeling een pilot deed met de MedEye. Het is het tweede ziekenhuis dat ziekenhuisbreed kiest voor de innovatieve MedEye-oplossing die zorgt voor een extra controle bij het toedienen van medicijnen aan het bed van de patiënt. Internationale cijfers geven aan dat er bij het toedienen van medicijnen nu nog bij één op de vijf patiënten iets mis gaat. Met deze oplossing wil het ziekenhuis toe naar foutloze medicatietoediening.

Lees meerhttp://www.mijnantonius.nl/16020/antonius-ziekenhuis-sneek-stap-dichter-bij-foutloze-medicatietoediening/

Permalink