Zorginnovaties MedEye op Zorg&ICT 2017

Patiënten verdienen de hoogst mogelijke medicatieveiligheid. Wij helpen u daar graag bij. Hoe? Door middel van geautomatiseerde verificatie van de medicatie controleren we aan het bed van de patiënt de meest kwetsbare stap in het medicatieproces. Zo wordt gegarandeerd dat patiënten de juiste medicijnen, in de juiste dosering, op het juiste moment krijgen toegediend en dat meteen de juiste registraties worden gedaan. 

Waarom onze stand bezoeken?
Beleef live demonstraties en bekijk de volgende innovaties:

  • Geautomatiseerde verificatie van medicatie
  • Tweede controle risicovolle medicatie
  • Controle medicatie op afstand

Samen met u zorgen we ervoor dat we de medicatieveiligheid verbeteren en daadwerkelijk fouten voorkomen aan het bed van de patiënt. 

Wilt u een algemene MedEye demonstratie of misschien gewoon een afspraak? Reserveer dan alvast een moment dat u goed uitkomt via contact@medeye.io. Uiteraard kunt u zich ook tijdens de beurs melden op onze stand. Die vindt u in hal 10, standnummer B007 

Waar&Wanneer
De Zorg&ICT vindt plaats van 14 t/m 16 maart in de Jaarbeurs in Utrecht. U vindt ons op stand 10.B007. Meldt u gratis aan via de website van Zorg&ICT 2017.

Permalink