dagvandemedicatieveiligheid_3_oktober_2017.jpg
 

Dag van de Medicatieveiligheid 2017

Patiënten verdienen de hoogst mogelijke medicatieveiligheid. Wij helpen u daar graag bij. Hoe? Door middel van geautomatiseerde verificatie vanmedicatie, controleren we met MedEye aan het bed van de patiënt, de meest kwetsbare stap in het medicatieproces. Zo wordt gegarandeerd dat patiënten de juiste medicijnen, in de juiste dosering, op het juiste moment, via de juiste route krijgen toegediend en dat meteen de juiste registraties in het EPD worden gedaan. 

Waarom de stand van MedEye bezoeken?
Beleef live demonstraties en bekijk de volgende innovaties:

• Geautomatiseerde verificatie van medicatie
• Tweede controle risicovolle medicatie
• Controle medicatie op afstand

Samen met u zorgen we ervoor dat we de medicatieveiligheid verbeteren en daadwerkelijk fouten voorkomen aan het bed van de patiënt. 

Wilt u een algemene demonstratie van MedEye of misschien gewoon een afspraak? Reserveer dan alvast een moment dat u goed uitkomt via contact@medeye.io. Uiteraard kunt u zich ook tijdens de beurs melden op onze stand. 

Waar&Wanneer
De Dag van de Medicatieveiligheid vindt plaats op 3 oktober in de Reehorst in Ede. Meer informatie vindt u op: https://www.nursing.nl/congressen/congres-medicatieveiligheid/

Permalink