Dankzij digitale zorg krijgen mensen meer regie over hun eigen gezondheid en kunnen zorgprofessionals de beste zorg leveren op de juiste plek, op het juiste moment. Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig en betrouwbaar gegevens uit te wisselen. Hoe krijg je dat voor elkaar? En vooral hoe doen we dat samen? Ontdek het tijdens de WeeKonnect.

WK_Banner_440x292_4-Veilig-en-betrouwbaar-gegevens-uitwisselen-in-de-zorg.jpg

In co-creatie met GS1, Nictiz, Erasmus MC, UMCG, RePoint, ChipSoft, Ascom, Type2Solutions en MedicalPHIT presenteren wij op de Weekonnect. Onze sessie ‘#Barcodes: tracing implants and medication during the clinical pathway of patients’ op 17 april van 11.45 tot 12.45 uur gaat over de kracht van gestandaardiseerde barcodes en waar ze in het zorgproces tot hun recht komen. MedEye laat zien dat de barcodetechnologie een integraal onderdeel is van het systeem. En dat MedEye, door inzet van andere technologie, veel verder gaat in medicatieverificatie aan het bed.

WeeKonnect is van 17 tot en 19 april aanstaande in de Fokker Terminal in Den Haag. Het grootschalige event is een initiatief van het Ministerie van EZ, IHE en ECP.  Inschrijven kan via deze link en is gratis.

 

Permalink