MedEye is op 2 en 3 november aanwezig op de informatiemarkt van het Medisch Informatica Congres. Het congres wordt, als vanouds, gehouden in de Koningshof te Veldhoven. Het thema is dit jaar ‘IT’s transforming healthcare’. 

LogoMIC2017-new.png

IT’s transforming healthcare!
De zorg van straks ziet er anders uit dan de zorg van nu en dat roept allerlei vragen op. De programmacommissie van het MIC heeft rondom dit hoofdthema een programma opgezet, waarbinnen zij met de verschillende inhoudelijke sessies antwoorden zoekt op de diverse vragen die er zijn in het veranderende zorglandschap en hoe ICT dit proces kan ondersteunen.

Waarom de stand van MedEye bezoeken?
Beleef live demonstraties en bekijk hoe MedEye de zorg verandert door de volgende innovaties:

• Geautomatiseerde verificatie van medicatie
• Tweede controle risicovolle medicatie
• Controle medicatie op afstand

Samen met u zorgen we ervoor dat we de medicatieveiligheid verbeteren en daadwerkelijk fouten voorkomen aan het bed van de patiënt. 

Wilt u een algemene demonstratie van MedEye of misschien gewoon een afspraak? Reserveer dan alvast een moment dat u goed uitkomt via contact@medeye.io. Uiteraard kunt u zich ook tijdens het congres melden op onze stand. 

Meer informatie over het MIC: www.mic2017.nl

Permalink