Schermafbeelding 2017-10-13 om 10.11.58.png

Op zaterdag 14 oktober organiseert het Rode Kruis Ziekenhuis (RKZ) een Open Huis van 10.00 uur tot 15.00 uur. U bent van harte welkom! RKZ biedt een gevarieerd programma met workshops, presentaties en demonstraties. 

Kom tijdens de Open Dag beleven hoe innovatieve technologie verpleegkundigen helpt bij het juist delen van medicatie. Want patiënten verdienen de hoogst mogelijke medicatieveiligheid. MedEye helpt daar graag bij. Hoe? Door middel van geautomatiseerde verificatie van medicatie, controleren we met MedEye aan het bed van de patiënt, de meest kwetsbare stap in het medicatieproces. Zo wordt gegarandeerd dat patiënten de juiste medicijnen, in de juiste dosering, op het juiste moment, via de juiste route krijgen toegediend en dat meteen de juiste registraties in het EPD worden gedaan. 

We zien u graag tijdens de Open Dag!

Meer informatie over de Open Dag vindt u hier. 

Permalink