Op 6 & 7 december verzamelen Nederlandse verpleegkundigen zich voor hét event van het jaar: De Nursing eXperience! Naast dat MedEye aanwezig is met een stand voor een live demonstratie, geeft dit jaar ook Ziekenhuis Nij Smellinghe een workshop over medicatieveiligheid. 

Schermafbeelding 2018-11-15 om 14.01.28.png

Sr. Verpleegkundige Linda de Boer en applicatiebeheerder Bianca Klijnstra geven op 6 december de workshop: "Digitale innovatie vergroot de veiligheid bij toedienen medicatie

In Ziekenhuis Nij Smellinghe krijgt de verpleegkundige ondersteuning van MedEye bij het verifiëren en registreren van medicatie. In deze workshop laten Sr. Verpleegkundige Linda de Boer en applicatiebeheerder Bianca Klijnsta zien hoe dit proces tot stand is gekomen en op welke manier dit hun werkwijze en de veiligheid van patiënten beïnvloed. Naast de controle van orale medicatie komt ook de dubbelcontrole van risicovolle medicatie aan bod. 

Inschrijven voor deze workshop kan via de website van de Nursing Experience.

Wil jij weten op welke manier MedEye jou kan ondersteunen in je werkproces en automatische de verificatie en registratie van medicatie regelt? Kom dan langs voor een demonstratie. Tot op de Nursing eXperience!

Permalink