MedEye ontvangt u van 12 t/m 14 maart graag weer op Zorg & ICT. Op onze stand (hal 10 - stand C013) geven we live demo's en tonen we de nieuwste technologie op het gebied van medicatieveiligheid aan het bed. MedEye brengt technologie en inhoud samen en helpt verpleegkundigen op een procesmatige manier medicatie te delen en te controleren. Veilig, efficiënt en inclusief eenvoudige dubbele controle en een automatische afhandeling van de gecontroleerde registraties. Zo wordt gegarandeerd dat patiënten de juiste medicijnen, in de juiste dosering, op het juiste moment krijgen toegediend en verplichte registraties meteen worden afgehandeld.

Interzorg
Naast onze eigen stand zijn we ook nog extra aanwezig op donderdag 14 maart 2019 samen met (ouderen)zorgorganisatie Interzorg. Op uitnodiging van branchevereniging Actiz laten we tijdens Zorg&ICT graag zien welke innovatieve technologie zij gebruiken om hun cliënten veilig van medicatie te voorzien.  

Op donderdag 14 maart 2019 bent u van harte welkom op onze gezamenlijke stand in hal 11, stand FL13 (Computable Future Lab) waar we u graag bijpraten over onze werkwijze en live demo’s geven.  

MedEye stelt zorgmedewerkers in staat medicatie automatisch te verifiëren bij de cliënt en verhoogt de veiligheid bij het toedienen van medicatie. Een innovatieve oplossing voor belangrijke knelpunten binnen de ‘Veilige principes in de medicatieketen VVT’.

Vraag hier direct uw gratis toegangskaart bij ons aan.

Permalink